Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Grillspyd med laks og sei

Grillspyd er enkelt og godt å ha på grillen. Du kan lett variere dem med å bruke den fisken og de grønnsakene du ønsker. Server med sitron og lettrømme ved siden av.

Grillspyd med laks og sei
Foto: Norwegian Seafood Council

Framgangsmåte

  • Skjær fisken i ca. 2 cm terninger.

  • Vask, rens og skjær paprika og squash i 1-2 cm terninger eller skiver.

  • Træ fisk og grønnsaker på grillspydene, og pensle med litt olje.

  • Dryss over litt salt og pepper, eller annet krydder om du ønsker det.

  • Grill raskt ved sterk varme i 1-2 minutter på hver side.

Drypp gjerne noen dråper sitron over grillspydene og server dem sammen med lettrømme.

Tips: Dersom du bruker grillspyd av tre må disse ligge i vann i ca. 30 minutter før bruk.