Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Lasagne med sei og reker

Denne lasagnen har spennende ingredienser som sjømat, kapers og persille, men oppskriften er veldig enkel og krever ikke lang tid i ovnen. Dette er deilig helgekos!

Lasagne med sei og reker
Foto: Norwegian Seafood Council

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Skjær sei i tynne skiver.

  • Grovhakk oliven og finhakk persille og oregano.

  • Surr hermetiske tomater i olivenolje i 2-3 minutter, og tilsett oliven, persille, oregano og kapers.

  • Smak til sausen med salt og pepper, og rør inn halvparten av osten.

  • Legg lasagneplater, sei, reker og saus lagvis, og avslutt med saus på toppen.

  • Dryss over resten av osten og stek lasagnen til den er gjennomstekt, ca. 25 minutter.

Server lasagnen med brød og salat ved siden av.