Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Minipai med reker

Disse paiene med reker og rød pesto er beviset på at smått er godt. Denne oppskriften passer perfekt som forrett, tapas eller deilig kveldskos.

Minipai med reker
Foto: Tom Haga

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Tørk rekene lett på tørkepapir.

  • Finhakk rødløk, skjær cherrytomater i båter og oliven i skiver

  • Kjevle butterdeigen ut til halv tykkelse, stikk ut sirkler på ca. 10 cm i diameter og legg dem på et stekebrett med bakepapir.

  • Smør på pesto, dryss over revet ost, og legg på rødløk, cherrytomat, oliven og halvparten av rekene.

  • Stek i i stekeovnen i ca. 5 minutter.

Server minipaiene med resten av rekene på toppen, gjerne pyntet med litt ruccolasalat.