Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

De smaksrike delikatessene fra det norske og arktiske havdyp er ikke bare saftige, sunne og gode. De passer også til alle anledninger. 

Skal du servere litt eller mye, noe varmt eller kaldt? Reker er råvaren uansett. Hvis du følger en enkel regel for reker i varme retter, er du garantert suksess: De skal inn i retten så sent at de akkurat rekker å bli lune. Da beholder du dem møre og saftige!

  • Reker er ikke uten grunn mye brukt til forretter og tapas. Det er fordi de gir en frisk start på måltidet og egner seg i kombinasjon med så mange andre smaker.

Prøv: Reker med appelsin og basilikum.

  • Du trenger imidlertid ikke stoppe der. Reker er nemlig også lett og deilig sjømat i hovedretter.

Lag: Paella med reker, torsk og blåskjell og få en spansk rett med spennende smak av hvitløk av safran.

  • Med lite fett, men likevel proppfull av viktige vitaminer som B12, A og D samt selen, er reker også et godt valg i matpakken.

Ta sandwich med reker og jordbær eller pastasalat med røykt laks og reker med på jobb eller skole.