Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Det er bare fantasien som setter grenser når familien lager sjømat, men hvem sin fantasi er det egentlig som begrenser?

Kanskje er det slik at voksnes tradisjonelle smaker er det største hinderet for familiens sjømatrepertoar. Sjømat er en råvare som passer til flere smaker enn du tror:

  • Fisk og annen sjømat har en mild smak og en saftig konsistens som er lett å like i seg selv, men den kler også de fleste andre spennende smaker. Det oppdager du hvis du lager reker med pasta og grønnsaker, der rød pesto setter deilig smak og rekene virkelig kommer til sin rett.
    Oppskriften: Reker med pasta og grønnsaker

  • Noen smaker er typisk helg, men det er ingen ting i veien for å flytte noen av helgesmakene inn i hverdagen. Torsk med sursøt saus er en sunn og enkel oppskrift.
    Oppskriften: Torsk med sursøt saus

  • Barn elsker taco, og de vil nok la seg friste av laksetaco!
    Oppskriften: Laksetaco 

  • Fiskepinner er alltid en vinner og enkelt å lage. Server i pitabrød eller med potetmos.
    Oppskriften: Hjemmelagde fiskepinner