Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Enten vi feirer i byen, på fjellet eller ved havet. I påsken samler vi familie og venner ved langbordet til frokost, lunsj og middag. Sjømat står selvfølgelig på menyen.

Noen av oss blir hjemme, noen forlenger vinteren på fjellet og atter andre oppsøker våren ved sjøen. Felles for oss er at vil bruke dagen på å nyte årstiden og naturen, og sette god mat på bordet både før og etter. Med sjømat er det mulig å oppfylle alle ønskene for påsken.

  • Med rette kalles den havets spekeskinke, og har sitt høydepunkt i påsken. Les hvorfor klippfisk er perfekt påskemat framfor noe annet, og les hvordan du lager påskens klippfiskfest.

  • Påsken er også sene frokoster og lange lunsjer med venner og familie ved bordet. Når det beste pålegget skal fram, kan du skape påskestemning med sild i mange varianter.

  • Tiden mellom lunsj og middag betyr påsketur for mange. Velg sjømat på tur, uansett om turen går til høyeste topp eller nærmeste solvegg.