Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Å plukke ut en sushifavoritt er vanskeligere enn å velge favorittskjerf. 

Sushi er enkelt å lage hjemme.  Men det er vanskelig å velge en favoritt.

God sushi avhenger av bra råvarer. Her er sushirisen selve hemmeligheten, og du må huske på at du ikke kan bruke vanlig ris. De fleste av oss starter sushikarrieren med å lage nigiri sushi, men det går raskt å avansere. 

Her er tre oppskrifter som fort kan bli favoritter: 

1. Øv deg på å lage japanske risballer med denne oppskriften på  gunkan sushi med reker. Den er knallgod, og hvem kan vel motså chili og lime?  

2. Det blir ikke lekrere enn sushi toppet med avokado. Dragemaki sushi med torsk er en mild variant som får fram torskens fantastiske kvaliteter. Verdens beste råvare. 

3. Krabbe og søt mango, kan det bli bedre?  Spicy uramaki med krabbefyll er luksus på sushibordet, og sesamfrøene gjør dem ekstra elegant. Ny favoritt?

Ikke glem sushikokkens enkle handleliste. Den må du ha med i butikken. Og husk å legge wasabi, syltet ingefær og soyasaus i handlekurven.  

PS: Vil du ha det veldig enkelt? Lag sashimi med laks. Det funker morgen, middag og kveld.