Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Har du ikke prøvd poke, sushi og fish tacos? Da må du hive deg på trenden. 

Fisk er ikke bare kokt torsk og poteter. Det er også pasta med laks, kongekrabbe i bulgursalat, thaifiskekaker, ovnsbakt sei i sitronsaus og ceviche av kveite og ørret.

Helseffektene ved å spise fisk kjenner de fleste, men visste du at det også er kult? En undersøkelse fra Norske spisefakta i 2017 viser nemlig at halvparten av oss mener sjømat er det mest trendy vi kan spise.

Her er tre trendy retter du bør prøve:  

1. Ideen til poke bowl er like god som den er enkel: friske grønnsaker i en bolle sammen med ris og sjømat. Bland i sririchasaus og majones, og vipps har du en nydelig rett med masse grove karbohydrater.  

2. Har du først begynt å like sushi, er det ingen vei tilbake. Du vil bare ha mer og mer. Heldigvis er det nå så trendy at du får tak i ferdig sushi overalt. Men det er også enkelt å lage hjemme. Perfekt for en venninnekveld!

3. I USA er fish tacos like vanlig som taco med kjøtt. Nå har den kommet hit også, og på "taco-rekka" i butikken finner du krydderblandingen. Men hjemmelaget er selvsagt bedre, og har du ikke prøvd å lage fish tacos før - ja, da må du lage denne varianten med reker nå.