Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Du vil gjerne ha sunn og enkel hverdagsmat, men den trenger ikke ha hverdagslig smak. Prøv ovnsbakt fisk eller hverdagsmat med helgesmak.

Hverdagsmat med helgesmak

Vil du lage rask hverdagsmat - med både smaken og følelsen av helg? Sjømat egner seg godt til

  •     Tøffe smaker som tacokrydder og chili

  •     Nye innpakninger som burgerbrød og tortillalefser

  •     Raske retter som wok og nudler

Du vet hvor ofte du bestemmer deg for at akkurat i dag skal du lage en spennende og sunn middag til familien - midt i uka. Det lar seg enklest gjøre med sjømat, fordi den krever lite tid på plata og raskt blir venn med nye smaker. Prøv wok med laks, så raskt å lage at du trygt kan rope på familien når du begynner å steke. Prøv tortilla med laks og du har brakt middagsbordet til Mexico.

Ovnsbakt fisk

Fisk og en ildfast form er dine beste venner når du skal lage raske retter i en travel hverdag. Sammen gir de deg:

  •     Middag på bordet enkelt

  •     Tid til å gjøre noe annet mens middagen står i ovnen

  •     En saftig og smaksrik middag

Ikke sjelden ønsker du deg et ekstra øye for å hjelpe med leksene eller en ekstra hånd til å dekke bordet – samtidig som du lager middag. Ovnsbakt fisk er det nærmeste du kommer! Prøv laks og grønnsaker i ovn, enten du har alt som står i oppskriften eller du vil bruke det du har i kjøleskapet for å lage din personlige vri. Prøv ovnsbakt torsk med pesto eller lag ovnsbakt torsk i tomatsaus, og du finner raskt ut at den milde torskesmaken fra nord egner seg godt til smaksrike ingredienser fra fjernere himmelstrøk.