Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Fiskemiddagen blir ti ganger mer fristende med en knasende sprø skorpe. Slik gjør du det. 

Kanskje tenker du på 1950-tallets husmødre når du hører ordet panering? Faktum er at fiskemiddagen din kan bli mye mer fristende når du har en knasende skorpe å sette tennene i. 

Å panere fisk betyr å ha den i en blanding av mel og krydder før du steker den. Paneringen binder fisken i stekepannen og gir en overflate som er sprø og saftig. 

Slik panerer du fisk: 

1. Ha hvetemel, salt og pepper i en skål

2. Pisk egg i en annen skål

3. Ha griljermel i en tredje skål

Du panerer fisken ved å dyppe den i skålene etter tur, steke den i litt olje på panna - og vipps har du et knasende godt måltid. 

PS: Du kan variere med krydder i det uendelige. I denne oppskriften med crispy reker i hjertesalat og salsa er også sesamfrø og fløte med i blandingen. Og her panerer vi sei i parmesan. Også tilbehøret kan varieres på mange måter.  

Prøv deg fram!