Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Styleconnections favorittsushi

- Denne sushien slår fredagstacoen ned i støvlene! 

Styleconnections favorittsushi
Foto: Norwegian Seafood Council

For den fargerike bloggeren Kristin Gjelsvik, bedre kjent som Styleconnection, er det kun en ting som gjelder når det kommer til sushi: More is more!

Alt som er godt på en gang
- Jeg liker flere ingredienser samlet i en rull. Selv om nigiri er veldig godt, synes jeg fort at de enkle bitene kan bli litt kjedelige. Jo flere godbiter man kan få plass til i samme makirull, jo bedre, sier jeg. - Nam!

 Kristins favorittbit er en makirull med laks, reker, avokado og mango. Sprengfull med alt som er godt, og gjerne toppet med fargerik rogn. Med andre ord en rull som er like leken og sprudlende som bloggeren selv.

 

Maki for første gang
Styleconnection har designet sitt eget klesmerke i ett år, men det er aller første gang hun designer sin egen makirull.

- Jeg trodde det skulle bli svært utfordrende å lage maki. Nigiri har jeg vært borti tidligere, og det kan egentlig hvem som helst få til. Men makirullene var noe helt nytt, og de var innmari morsomme å lage. Her kan man virkelig bruke kreativiteten, og i tillegg er det jo fort gjort når man først får dreisen på det. Gøy! 

”Garantert mye latter”
Nå planlegger Kristin neste fredags festmåltid.
- Fredagstaco blir for kjedelig for min del. Og siden jeg er ihuga fan av sushi, vil det garantert bli mange sushifredager fremover hos meg!

 Lyst til å prøve deg på Kristins makirull? Da har hun dette rådet til deg:
- Bruk god tid og lag en helaften ut av seansen. Resultatet blir så mye bedre hvis man tar seg god tid og samarbeider om å lage nigiri og maki. Du får garantert masse latter og en morsom kveld,  så samle vennegjengen eller gjør en hyggelig greie ut av det med kjæresten din. Med sushi på menyen blir det en helt perfekt fredag!

Les mer om Kristins sushikveld her