Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Sild har blitt en ekte norsk påskefavoritt. Her får du tre fine sildevarianter til lange, late påskefrokoster.  

Påsken er ikke bare ski og appelsin. Det er også lange, late byfrokoster med godt pålegg og koselig selskap. Sild har blitt en påsketradisjon for mange, enten den kjøpes på glass eller tilberedes på kjøkkenbenken.

Hva med å prøve disse tre variantene til påske? 

1. Mange har sennepssild som sin absolutte favoritt. Den er så god at den kan spises året rundt. Det er en ekstra schwung over hjemmelaget sennepssild, det er rett og slett vanskelig å motså. 

2. Karrisild er en annen favoritt, og denne sildesalaten med karri bør prøves til påske. Nydelig på rugbrød eller flatbrød med dill. 

3. Urtesild på rugbrød er en frisk og fristende variant til påskebordet. En perfekt oppladning før du snører på deg skiene og begir deg ut i løypene. 

God sildepåske!