Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Lyst til å prøve noe raskt og godt? Da passer denne wrappen med fisk og deilig tilbehør perfekt. Vi har laget den med crispy pankopanert fisk.

  1. 1

    Dette trenger du

    Pankopanert fisk, en god salsa, valgfri salat, avokado, paprika, lime, tortillawraps og din favorittdressing. Bladpersille kan også brukes om ønskelig.

    Steg 1
  2. 2

    Forberedelser

    Stek fisken i ovnen på 200 grader i ca. 18 minutter. Mens du venter kutter du grønnsakene. Legg grønnsakene på wrappen, tilsett avokado, salsa og limesaft.

    Steg 2
  3. 3

    Snart ferdig

    Legg den ferdigstekte fisken på wrappen og ha på dressing. Her har vi benyttet en enkel og god rømmedressing. Dryss på salt, pepper og bladpersille.

     

    Steg 3
  4. 4

    Laks kan også brukes

    Stek da laksen i en stekepanne med nøytral olje i ca. 3 minutter på middels varme. Snu laksen og stek den i 1 minutt på den andre siden. La den hvile i minimum 2 minutter. Laksen kan også bakes i stekeovnen på 200 grader i 6-8 minutter.

    Steg 4
  5. 5

    Samme fremgangsmåte

    Fremgangsmåten er den samme om du benytter deg av laks i stedet for pankopanert fisk - den vil falle i smak uansett hva du velger!

    Steg 5