Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Klippfisk kan brukes til mer enn bacalao, det passer nemlig perfekt i smørbrød. Prøv denne enkle oppskriften og oppdag hvorfor!

  1. 1

    Dette trenger du

    Her har vi benyttet utvannet klippfisk, men annen type hvitfisk smaker også nydelig med disse ingrediensene. I tillegg trenger du valgfritt brød, salat, oliven, paprika, rødløk og ønsket rømme- eller hvitløksdressing. 

    Steg 1
  2. 2

    Gå i gang

    Bak klippfisken i stekeovnen på 200 grader i ca. 12 minutter. Hell av væsken som samler seg i formen. Kutt grønnsaker og rist to brødskiver eller varm de lett på pannen i litt olivenolje. 

    Steg 2
  3. 3

    Straks klar til servering

    Legg grønnsaker og et godt lag med klippfisk på den ene brødskiven. Smør den andre brødskiven med dressing.

    Steg 3
  4. 4

    Nyt klippwichen

    Legg den smurte brødskiven på toppen. Nytes som den er eller med pommes frites som tilbehør.

    Steg 4