Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne retten med crispy laks, søtpotetfries, mangochutney og mais- og paprikasalsa må bare smakes - den er utrolig god!

  1. 1

    1. Du trenger bare

    Laks, griljeringsmel/panko, spisskummen, egg, salt, pepper, olje.

    Søtpotetfries: søtpotet, flaksalt, spisskummen, gurkemeie, pepper og olivenolje.

    Mangodipp: crème fraîche og mangochutney.

    Mais og paprikasalsa: paprika, mais, rødløk, koriander og lime.

  2. 2

    2. Forberedelser

    Skjær søtpotetene i staver og legg dem i en langpanne. Strø over krydder og olje. Stekes i 20-25 min.

    Bland griljermel/panko med krydderne. Pisk egget i en annen bolle. Del opp fiskefiletene i passe store stykker. Vend fisken først i egget, så i brødblandingen. Stek fiskepinnene på litt over medium varme til de er gyllenbrune og sprø.

    Bland crème fraîche med mangochutney, pepre om ønskelig.

  3. 3

    3. Vil du lage mais- og paprikasalsa selv?

    Bland paprika med finhakket koriander, mais, pepper, salt, skvis over limesaft.

  4. 4

    4. Finito

    Server Crispy Fish Fingers med søtpoteter, mangochutney, mais- og paprikasalsa, koriander og lime – Bon Appétit!