Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

  1. 1

    1. Dette trenger du:

    Torsk, poteter, parmesan, rømme, majones, dijonsennep, erter, griljermel/pankospisskummen, dill, mynteblader, sitron, salt, pepper, egg og olivenolje. 

  2. 2

    2. Slik gjør du:

    Forvarm stekeovnen på 225 grader varmluft. Skjær potetene i staver og legg dem på bakepapir i en langpanne. Dryss over krydder og olje. Stekes i 20-25 minutter.  

    Deretter bland griljermel eller panko med krydretPisk egget i en annen bolle. Del opp fiskefiletene i passe store stykker. Vend fisken først i egget, så i brødblandingen. Stek fiskepinnene på litt over medium varme til de har fått en fin gylden farge. 

  3. 3

    3. Lag din egen dilldressing

    Bland rømme, majones, sennep, sitronsaft, dill, pepper og salt med en stavmikser. 

  4. 4

    4. Ønsker du også å lage ertepurè selv?

    Kok opp frosne erter. Bland de ferdigkokte ertene med mynteblader og sitronsaft. Miks blandingen med stavmikser, tilsett så pepper og salt.

  5. 5

    5. Annen fisk kan også brukes

    Bruk samme ingredienser og framgangsmåte – bare med annen type fisk.