Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne kombinasjonen av saftig marinert laks, spicy Sriracha-dressing og eksotisk ananas er skikkelig digg. Retten er i tillegg lett å lage - prøv bare selv!

  1. 1

    Du trenger

    Lomper, laksefilet, rødkål, koriander, appelsin, ananas, paprika, lime, Sriracha, lettrømme og marinade (honning, olivenolje, sitron, salt og pepper).

  2. 2

    Slik gjør du

    Mariner laksestykkene og stek i 2-3 minutter på hver side. Bland Sriracha med rømme, ha i salt og pepper om ønskelig. Kutt ananas og paprika, og bland med limesaft, olivenolje, salt og pepper. Skjær til slutt opp rødkål. 

  3. 3

    Straks ferdig

    Smør Srirachasaus på lompene og ha på tilbehør. Topp med laks, koriander og litt dressing. Bon appétit