Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Laks på grillen er alltid en god idé. Tilbehøret kan varieres i det uendelige - vi har valgt smakfull tzatziki, fetaost, pinjekjerner og grillet sitron. 

  1. 1

    Dette trenger du

    Grillpinner i tre, laks, pitabrød, salat, reddiker, rødløk, sukkererter, fetaost, sitroner, samt pepper, salt, olivenolje og hakket persille til pensling. Tzatziki: Yoghurt naturell, agurk, hvitløk, salt og pepper.

  2. 2

    Framgangsmåte

    Skjær laksen i biter og tre den på grillpinnene. Pensle med olivenolje og krydder. Legg spydene på grillen sammen med pitabrød og sitroner. Grill på høy varme i ca. 2-3 minutter.

  3. 3

    Hjemmelaget tzatziki?

    Riv agurken med råkostjern og klem ut vannet. Bland med yoghurt og oppkuttet hvitløk. Saltes og pepres etter eget ønske.

  4. 4

    Klar til servering

    Smør tzatziki på pitabrødet og legg på tilbehør og den ferdiggrillede laksen. Toppes med fetaost, persille, pinjekjerner og grillet sitron. Voila!

  5. 5

    Smaker også veldig godt med annen fisk

    Bruk samme ingredienser og framgangsmåte – bare med annen type fisk.