Hopp til hovedinnhold

Primær navigasjon

Prøv denne kombinasjonen neste gang du skal lage nachos. Med syltet rødløk og avokadodressing som tilbehør blir det garantert en ny favoritt! 

  1. 1

    Du trenger bare

    Torskefilet, nachochips, krydder (spisskummen, gurkemeie, salt og pepper). Syltet rødløk og avokadodressing er perfekt tilbehør.

  2. 2

    Enkelt å tilberede

    Krydre torskefileten og stek i stekepannen i 2-3 minutter på hver side.

  3. 3

    Klar til å spise

    Legg torsk, nachochips, syltet rødløk og paprika på en tallerken. Topp med avokadodressing og limesaft. Maten er klar!

  4. 4

    Vil du lage syltet rødløk og avokadodressing selv?

    Syltet rødløk:
    Rødløk, eddik, pepper, timian, sukker, salt og vann. Bland alle ingrediensene, unntatt rødløk, i en kjele. La det småkoke i 3-4 minutter før det får hvile i 30 minutter. Legg rødløkskivene i et stort glass, hell så laken over i glasset. La løken hvile i kjøleskapet og den er spiseklar etter en time. 

     

    Avokadodressing:
    Avokado, yoghurt, olivenolje, tabasco, sitronsaft, salt og pepper. Mos alle ingrediensene med en stavmikser. Ønsker du en tynnere variant, ha i litt mer olivenolje og sitronsaft.