Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Når du legger blåskjell på grillen kan du variere smaken i ulike retninger. I denne oppskriften er retningen øst, med asiatiske smaker av kokosmelk og karri.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 kg kg blåskjell blåskjell
  • 4 ark ark aluminiumsfolie aluminiumsfolie
  • 2,5 dl dl kokosmelk kokosmelk
  • 2 ts ts curry paste, rød curry paste, rød
  • 2 ss ss persille, frisk persille, frisk

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Skrubb blåskjellene og bruk de som er lukket eller lukker seg når du gir dem et lite kakk.

  • Fordel skjellene på foliearkene, dersom du ikke har tykk grillfolie kan du bruke to ark aluminiumsfolie per pakke.

  • Rør sammen kokosmelk, curry paste og finhakket persille. 

  • Fordel sausen over blåskjellene og pakk foliene godt sammen.

  • Sett pakkene på grillen med skjøten opp og grill til skjellene åpner seg, 10-12 minutter.

Spis skjellene rett fra pakken og server med brød ved siden av.

Tips: Du kan også pakke alle skjellene i en stor foliepakke. Beregn da omtrent dobbelt så lang tid.