Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Sjømatpasta er en deilig rett som passer til alle anledninger. I denne oppskriften brukes hummer som du vil kunne imponere både venner og familie med. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk stk hummer, kokt hummer, kokt
  • 400 g g pasta pasta
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 3 stilk stilk vårløk vårløk
  • 400 g g cherrytomat cherrytomat
  • 50 g g smør smør
  • 1 dl dl hvitvin hvitvin
  • 1 dl dl kremfløte kremfløte

Tilbehør

  • parmesan, revet parmesan, revet
  • brød brød

Framgangsmåte

  • Del opp kokt hummer, skrap ut kjøttet og skjær i mindre biter.

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Finhakk chili, hvitløk og vårløk.

  • Kok cherrytomater møre.

  • Fres chili, hvitløk, vårløk og cherrytomater i smør på middels varme.

  • Tilsett hvitvin og la det koke nesten helt inn. 

  • Ha i kremfløten i sausen og gi den et raskt oppkok.

  • Vend inn hummer og pasta rett før servering.

Server spaghetti med tomat og hummer med parmesan og fersk brød.