Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Det enkle er ofte det beste, og i denne oppskriften er det steketiden som tar lengst tid. Smakfull fisk i form med potet og gulrot som tilbehør slår aldri feil.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g røykt kolje røykt kolje
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1,5 dl dl eplejuice eplejuice
  • 2 dl dl seterrømme seterrømme
  • 2 ts ts timian, frisk timian, frisk

Tilbehør

  • potet potet
  • gulrot gulrot

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.

  • Skjær fisken i serveringsstykker og legg dem i smurt, ildfast form.

  • Finhakk hvitløk og rør sammen med eplejuice, seterrømme og hakket timian.

  • Hell blandingen over fisken, dekk formen med aluminiumsfolie og bak på nederste rille i stekeovnen til den er gjennomkokt, ca. 25 minutter.

Server med kokt potet og revne gulrøtter ved siden av.