Kremet pasta med panert isgalt

Denne oppskriften viser deg hvordan du kan servere pasta på en helt ny og eksklusiv måte. Her panerer du isgalt og serverer med kremet pasta og kantarellstuing.
Ingredienser
- 4 stk isgaltfilet
- 1 stk eggeplomme
- 100 g griljermel
- salt og pepper
- solsikkeolje
Pasta
- 400 g pasta
- 2 dl kremfløte
- 1 ss crème fraîche
- 1 ts hvitløk
- 4 ss bacon
- 1 ss parmesanost
- 1 ss persille, frisk
Kantarellstuing
- 300 g kantareller
- 2 ss smør, usaltet
- 1 ss sjalottløk
- 1 ts hvitløk
- 1 ts estragon, frisk
- salt og pepper
Framgangsmåte
Fjern skinn fra isgaltfiletene.
Pisk sammen eggeplomme og pensle isgalten på den ene siden.
Legg den penslede siden ned i griljermel.
Dryss litt salt og pepper over, og stek isgalten gyllen i solsikkeolje i ca. 2 minutter på hver side.
Pasta
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Bland sammen kremfløte, crème fraîche og finhakket hvitløk, og kok dette inn litt.
Skjær bacon i terninger og stek dem.
Vend ferdigkokt pasta, stekt bacon og revet parmesan inn i sausen.
Dryss over finhakket persille.
Kantarellstuing
Surr kantareller i smør med finhakket sjalottløk og hvitløk, og grovhakket estragon.
Smak til med salt og pepper.
Server panert isgalt med kremet pasta og kantarellstuing.