Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Isgalt er en spennende fisk som passer til mange smaker og tilberedningsmåter. Det ser du når du prøver denne oppskriften på wok med isgalt, rødløk, ingefær og chilisaus.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g isgaltfilet isgaltfilet
  • 1 pakke pakke nudler nudler
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 1 stk stk brokkoli brokkoli
  • 100 g g aspargesbønner aspargesbønner
  • 0,5 dl dl solsikkeolje solsikkeolje
  • 1 dl dl sweet chilisaus sweet chilisaus
  • 1 ss ss ingefær, frisk ingefær, frisk

Framgangsmåte

  • Fjern skinn og bein fra isgaltfiletene, og skjær i strimler.

  • Kok nudler etter anvisning på pakken.

  • Skjær rødløk i båter, del brokkoli i små buketter og strimle aspargesbønner.

  • Varm opp olje og stek rødløk, brokkoli og aspargesbønner.

  • Ha i isgalten og stek videre til den blir gyllen.

  • Tilsett nudlene og sweet chilisaus, og la alt bli gjennomvarmt.

  • Smak til med revet ingefær.

Server woken straks.

Tips: Du kan gjerne erstatte grønnsakene med en pakke ferdiglaget wokblanding og chilisausen med en ferdig woksaus etter ønske.