Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Ishavsrøye og pære er utrolig godt sammen. Litt vårløk drysset over og brød ved siden av gjør retten komplett. Du kan gjerne bruke stekepanne istedenfor grill.

Vanskelighetsgrad Middels
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk stk ishavsrøyefilet ishavsrøyefilet
  • 2 ts ts salt salt
  • 1 ts ts sukker sukker
  • 0,5 ts ts pepper pepper
  • 2 stk stk pære pære
  • 4 stk stk vårløk vårløk
  • olje olje
  • plastfolie plastfolie

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Fjern skinn og bein fra filetene.

  • Skyll dem i kaldt vann, tørk dem godt med tørkepapir og legg dem på et fat. 

  • Bland salt, sukker og pepper, og dryss blandingen over filetene.

  • Legg plastfolie over og la filetene trekke under lett press i kjøleskap til neste dag.

  • Tørk filetene med tørkepapir og pensle dem med olje.

  • Grill med skinnsiden ned i 2-3 minutter, snu dem og grill i ca. 1 minutt på den andre siden.

  • Skjær pære i skiver, pensle med olje og stek dem raskt på grillen.

  • Skjær vårløk i tynne ringer.

Server ishavsrøye på pæreskiver med vårløk drysset over, med brød ved siden av.