Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Ishavsrøye i wok er lettvint og lekker middag. Kos i helgen og raskt i hverdagen. Du trenger strengt tatt ikke wok-panne, en stekepanne med høye kanter gjør også jobben.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk stk ishavsrøyefilet ishavsrøyefilet
  • 150 g g sukkererter sukkererter
  • 0,5 stk stk rødløk rødløk
  • 2 stk stk gulrot gulrot
  • 3 ss ss sesamfrø sesamfrø
  • 150 g g bønnespirer bønnespirer
  • olje olje
  • pepper pepper
  • soyasaus soyasaus

Tilbehør

  • ris ris

Framgangsmåte

  • Skjær ishavsrøye i strimler på ca. 2 cm.

  • Skjær sukkererter, rødløk og gulrot i tynne strimler.

  • Rist sesamfrø i en tørr stekepanne i et par minutter og legg til side.

  • Stek ishavsrøye raskt i olje på sterk varme, maks 2 minutter. Legg fisken til side og hold varm.

  • Stek grønnsakene og bønnespirer raskt i stekepanne under stadig omrøring, ca. 2 minutter.

  • Tilsett ristede sesamfrø og smak til med pepper og soyasaus.

  • Ha ishavsrøyen i woken og bland forsiktig.

Server woken med kokt ris.