Gratinerte nachos med klippfisk

Nachos er enkelt å lage siden den krever lite forarbeid, og ikke så lang tid i stekeovnen. Om det er mange til bords kan denne oppskriften lett dobles.
Ingredienser
- 500 g klippfisk, utvannet og renset
- 2 fedd hvitløk
- 1 stk chili, rød
- 2 ss olje
- 200 g nachochips
- 300 g Jarlsbergost, revet
Salat
- 1 stk paprika, rød
- 0,5 stk rødløk
- 10 stk cherrytomat
- 1 stk crispisalat
Dressing
- 2 dl lettrømme
- 0,5 stk sitron
- 1 ts sukker
Framgangsmåte
Sett stekeovnen på 200 °C.
Skjær klippfisken i strimler.
Finhakk hvitløk og skjær chili i tynne strimler.
Surr hvitløk og chili i olje, tilsett klippfisk og surr dette videre til væsken er fordampet.
Fordel nachochips i en ildfast form og ha over klippfisk, chili og hvitløk.
Dryss over revet ost og gratiner i stekeovnen i ca. 7 minutter.
Salat
Skjær paprika og rødløk i strimler, og skjær cherrytomater i skiver.
Bland sammen ingrediensene til salaten.
Dressing
Bland sammen lettrømme, saften av sitron og sukker.
Smak den eventuelt til med litt mer sitronsaft og sukker.
Server nachos med salaten og dressingen.