Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Klippfisk kan brukes til mer enn bare bacalao, og denne oppskriften viser hvordan den kan brukes i wraps. Dette er en enkel og rask rett til helgekosen.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g klippfisk, utvannet og renset klippfisk, utvannet og renset
  • 1 stk stk løk løk
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 3 ss ss olivenolje olivenolje
  • 2 ts ts pepper pepper
  • 2 dl dl ruccolasalat ruccolasalat
  • 1 stk stk crispisalat crispisalat
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 12 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 200 g g kremost, naturell kremost, naturell
  • 8 stk stk tortillawrap tortillawrap

Framgangsmåte

  • Skjær klippfisken i strimler.

  • Finhakk løk og hvitløk, og surr i olivenolje til løken er blank. 

  • Tilsett klippfisken, dryss over litt pepper og surr til væsken er fordampet.

  • Riv salat, og skjær paprika i strimler og cherrytomater i skiver.

  • Smør kremost på tortillawraps og ha på salat og grønnsaker.

  • Ha klippfiskblandingen over grønnsakene.

Brett sammen og server.