Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

En rask og sunn salat med kokt klippfisk, fersken og sorte oliven. Denne oppskriften passer fint på en varm sommerdag, eller som tilbehør på tapasbordet.

Vanskelighetsgrad Veldig enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g klippfisk, utvannet og renset klippfisk, utvannet og renset
  • 200 g g ruccolasalat ruccolasalat
  • 4 stk stk fersken fersken
  • 150 g g ost ost
  • basilikum, frisk basilikum, frisk
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • 2 ts ts balsamicoeddik balsamicoeddik
  • pepper pepper
  • brød brød

Tilbehør

Framgangsmåte

  • Skjær klippfisk i biter og kok i vann i ca. 4 minutter. 

  • Hell av kokevannet og flak klippfisken. 

  • Skyll salaten, la renne godt av og legg på fat.

  • Skjær fersken og ost i terninger.

  • Legg klippfisk, fersken og ost over salaten.

  • Bland olivenolje og balsamicoeddik, og drypp over salaten.

  • Kvern pepper og dryss finhakket basilikum over til slutt.

Server salaten med brød ved siden av.