Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Dette er oppskriften på en god salat med klippfisk og dressing. Den er best når den akkurat er laget siden dressingen er varm. 

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g klippfisk med skinn, utvannet og renset klippfisk med skinn, utvannet og renset
  • 2 stk stk potet potet
  • 300 g g salat, blandet salat, blandet

Dressing

  • 4 skiver skive bacon bacon
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • 12 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 2 ss ss hvitvinseddik hvitvinseddik

Framgangsmåte

  • Skjær klippfisk i små biter og kok i usaltet vann i ca. 3 minutter. 

  • Hell av kokevannet og flak klippfisken.

  • Kok potet, skrell og skjær i skiver.

  • Legg salat på fat, med potetskiver og klippfisk over.

Dressing

  • Stek bacon i olivenolje til det er sprøtt. 

  • Vend inn delte cherrytomater og hell på hvitvinseddik.

  • Varm opp dressingen.

Hell den varme dressingen over salaten og server.