Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Det skal ikke mye til for å lage en god middag. I denne oppskriften vender du klippfisk i en blanding av timian og persille, steker den i smør og serverer med kokte poteter.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g klippfisk, utvannet og renset klippfisk, utvannet og renset
  • 1 stk stk fennikel, frisk fennikel, frisk
  • 2 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 1 dl dl timian, frisk timian, frisk
  • 1 dl dl persille, frisk persille, frisk
  • 1 stk stk egg egg
  • smør smør

Tilbehør

  • potet potet

Framgangsmåte

  • Skjær klippfisken i serveringsstykker og tørk dem godt med tørkepapir.

  • Skjær fennikel og sjalottløk i tynne strimler.

  • Finhakk persille og timian, og bland sammen.

  • Pisk sammen egg og vend klippfiskstykkene først i egg, deretter i urteblandingen.

  • Stek stykkene i stekepanne med smør i ca. 3 minutter på hver side.

  • Ha fennikel og sjalottløk i stekepannen sammen med fisken de siste minuttene av steketiden. 

Server klippfisken med stekt fennikel og sjalottløk, og kokte poteter.