Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Lag en eksotisk rett med kongekrabbe pakket inn i tynne skiver av mango. Form til små kuber og ha litt lakserogn på toppen, og du har en flott forrett.

Vanskelighetsgrad Vanskelig
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk stk kongekrabbebein, rå kongekrabbebein, rå
  • 1 stk stk mango mango
  • 100 g g lakserogn lakserogn
  • salt og pepper salt og pepper
  • olje olje

Framgangsmåte

  • Ta kongekrabbekjøttet ut av beinene og stek i litt olje i en stekepanne på middels varme i ca. 3 minutter.

  • Dryss over salt og pepper og skjær kongekrabbekjøttet i like terninger.

  • Skjær mango i tynne skiver, som du skjærer i strimler på 1x8 cm.

  • Legg mangostrimlene i en kryss, og legg en terning kongekrabbe i krysset.

  • Brett opp sidene så du får en liten kube.

Server kubene med litt lakserogn på toppen.