Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Kongekrabbe vendt i en blanding av chili, hvitløk og lime passer godt på en skive baguette. Denne retten kan serveres som både tapas og forrett.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 2 stk stk kongekrabbebein, kokt kongekrabbebein, kokt
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 stk stk lime lime
  • 8 skiver skive baguette baguette
  • olje olje
  • salat salat

Framgangsmåte

  • Rens kongekrabbe og del i mindre stykker.

  • Finhakk chili og hvitløk, og riv skall og press saften av lime.

  • Vend krabbekjøttet i en blanding av chili, hvitløk, og skall og saft av lime.

  • Stek baguetteskiver gylne og sprø i en stekepanne med litt olje. Ta dem opp og la dem renne av på tørkepapir.

  • Legg salat på baguetteskivene og et stykke kongekrabbe på hver skive.

Server crostini med limeskiver og dill som pynt om du har.