Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Gi krabbeklørne en god smak med hvitløk og chili. I denne oppskriften serverer du dem med pasta vendt i en hjemmelaget basilikumsaus.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 20 stk stk krabbeklør krabbeklør
  • 4 pors pors pasta pasta
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Saus

  • 1 potte potte basilikum, frisk basilikum, frisk
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 dl dl olivenolje olivenolje
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 0,25 ts ts pepper pepper

Tilbehør

  • 2 stk stk lime lime

Framgangsmåte

  • Rens krabbeklørne.

  • Kok pasta etter anvisning på pakken.

  • Finhakk hvitløk og chili, og stek raskt i olivenolje sammen med krabbeklørne, litt salt og pepper.

Saus

  • Kjør basilikum, hvitløk, olivenolje, salt og pepper i en blender til det blir en glatt saus.

  • Sil kokevannet av pastaen, og vend den inn med basilikumsausen.

Server pastaen med krabbeklørne på toppen, med limebåter ved siden av.

Tips: Krabbeklørne kan tilberedes med den smakstilsetningen som du selv ønsker.