Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Dette er en saftig og smaksrik rett med krabbe, chili og ingefær. Oppskriften er perfekt til høstens hyggelige familie - og vennelag.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g krabbeklør krabbeklør
  • 1 dl dl ris, langkornet ris, langkornet
  • 1 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 1 ss ss ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 2 ss ss sitroner sitron
  • 4 ss ss olivenolje olivenolje
  • 1 ss ss soyasaus soyasaus
  • 1 stk stk avokado avokado
  • 1 ss ss gressløk, frisk gressløk, frisk
  • blandet salat blandet salat
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Plukk ut noen pene biter krabbe til toppen av salaten.

  • Kok risen etter anvisningen på pakken.

  • Finhakk løk, chili og ingefær, og bland inn i risen sammen med sitronsaft, olivenolje og soyasaus.

  • Smak til risen med salt og pepper.

  • Skjær avokado i terninger og finhakk gressløk, og vend inn i risen sammen med krabbekjøttet.

  • La risen stå og trekke i kjøleskap i ca. 1 time.

Server med noen hele krabbeklør på toppen.