Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Kokt krabbekjøtt som smaker friskt av hav er en av de mest fantastiske sjømatrettene man kan servere. Server krabben med loff, smør, majones og sitron.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 4 stk stk krabbe krabbe
  • loff loff
  • smør smør
  • majones majones
  • 2 stk stk sitroner sitron
  • eddik eddik
  • pepper pepper

Framgangsmåte

  • Dersom du kjøper levende krabbe må den kokes først.

  • Krabben kan serveres som den er, men rens gjerne før servering ved å fjerne paven og gjellene, og knekke klørne med en nøtteknekker.

  • Legg krabbekjøttet tilbake i skallet så krabben ser hel ut før du serverer den.

Server krabbe naturell med loff, smør, majones og sitronbåter, med eddik og pepper på bordet.

Tips: Som variasjon i tilbehøret kan du servere chilisaus til.