Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Disse krabbekakene kan du servere som forrett eller tapas. De har gode ingredienser og smaker aller best når de er nystekte. Dette er en oppskrift som vil imponere.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 3 stk stk krabbeskall, fylt krabbeskall, fylt
  • 0,5 stk stk løk løk
  • 0,5 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 1 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 1 ts ts worcestershiresaus worcestershiresaus
  • 1 stk stk egg egg
  • 2 ss ss majones majones
  • 0,5 ts ts salt salt
  • 0,5 ts ts kajennepepper kajennepepper
  • 2 ss ss griljermel griljermel
  • 2 ss ss hvetemel hvetemel
  • 1 ss ss smør smør
  • 1 ss ss olje olje
  • pepper pepper

Tilbehør

  • sweet chilisaus sweet chilisaus
  • salat salat
  • ris ris

Framgangsmåte

  • Finhakk løk, paprika og hvitløk, og bland med worcestershiresaus, egg, majones, salt og kajennepepper.

  • Tilsett krabbekjøtt og bland sammen.

  • Rør sammen griljermel og hvetemel, og tilsett i krabbeblandingen, litt om gangen. Deigen skal være forholdsvis løs, så bruk mer griljermel og hvetemel om nødvendig.

  • Smak til med litt pepper.

  • Fukt hendene og form små kaker av deigen.

  • Stek kakene i en blanding av smør og olje i ca. 2 minutter på hver side, og legg de ferdigstekte kakene på tørkepapir etterhvert.

Server krabbekakene med sweet chilisaus, salat og ris ved siden av.