Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Krabbeklør gjør seg godt til forrett, tapas eller snacks. I denne oppskriften får de en god smak med lime, hvitløk, sitronpepper og dill. Server gjerne med en dipp.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 20 stk stk krabbeklør krabbeklør
  • 1 stk stk lime lime
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 0,5 ts ts sitronpepper sitronpepper
  • 2 ss ss olje olje
  • 1 ss ss dill, frisk dill, frisk
  • salt salt

Framgangsmåte

  • Rens krabbeklørne.

  • Riv skall av lime, finhakk hvitløk og surr raskt i olje.

  • Surr revet limeskall og hvitløk raskt i olje.

  • Tilsett rensede krabbeklør, dryss over sitronpepper, dill og salt, og la surre i et par minutter.

  • Press over litt limesaft mot slutten.

Server straks.