Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Imponer med denne spesielle oppskriften neste gang du skal ha pasta. Krabbeklør og gode smaker er perfekt til spaghetti.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 12 stk stk krabbeklør krabbeklør
  • 4 pors pors spaghetti spaghetti
  • 2 fedd fedd hvitløk hvitløk
  • 5 stk stk sjalottløk sjalottløk
  • 1 ss ss smør smør
  • 3 dl dl fiskebuljong fiskebuljong
  • 2 dl dl hvitvin hvitvin
  • 0,5 stk stk lime lime
  • 2 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • pepper pepper

Framgangsmåte

  • Bank krabbeklørne lett. 

  • Kok spaghetti etter anvisning på pakken, men kort ned koketiden med et par miniutter. 

  • Finhakk hvitløk og sjalottløk, og stek i en stekepanne med smør. 

  • Tilsett fiskebuljong og hvitvin, og la det koke inn til det halve. 

  • Smak til sausen med saften av lime og litt pepper. 

  • Hell kokevannet av spaghettien, ha i sausen og la småkoke i 2-3 minutter. 

  • Vend krabbeklørne inn i spaghettien og varm forsiktig.

Server spaghettien med persille drysset over.

Tips: Det kan være lurt å ha skalldyrsbestikk tilgjengelig.