Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Det enkle er ofte det beste og det ser du i denne oppskriften. Med få ingredienser er dette en enkel, men smakfull rett som passer både som tapas og forrett.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 12 stk stk krabbeklør krabbeklør
  • 3 skiver skive loff loff
  • 1 stk stk paprika, gul paprika, gul
  • 2 stk stk fiken, frisk fiken, frisk
  • 2 ss ss nøtter, salte nøtter, salte
  • olje olje

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 200 °C.

  • Del hver loffskive i fire, pensle med olje og legg dem på et stekebrett.

  • Stek i stekeovnen til de har fått litt farge.

  • Rens krabbeklørne og ta ut krabbekjøttet.

  • Skjær paprika i strimler og fiken i tynne båter.

  • Legg krabbekjøttet på loffskivene, og legg over en strimle paprika og en båt fiken.

Server med hakkede nøtter drysset over.