Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Dette er en salat for de som elsker å kose seg på høstkveldene. Salaten er også god som forrett, på koldtbord eller som en lett lunsj.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 500 g g krabbeklør krabbeklør
  • 8 stk stk cherrytomat cherrytomat
  • 1 stk stk paprika, gul paprika, gul
  • 10 stk stk sukkererter sukkererter
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 100 g g ruccolasalat ruccolasalat
  • 2 ss ss olivenolje, kaldpresset olivenolje, kaldpresset
  • havsalt havsalt

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Ta ut krabbekjøttet fra klørne.

  • Del cherrytomat i to, skjær paprika og sukkererter i strimler og grovhakk rødløk.

  • Bland krabbekjøttet med grønnsakene, ruccolasalat og olivenolje, og smak til med havsalt.

Server salaten med brød ved siden av.