Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. I denne oppskriften griller du også tilbehøret, som er fargerike og smaksrike grønnsaker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g kveiteskiver kveiteskiver
  • 0,5 l l vann vann
  • 0,5 dl dl salt salt
  • 1 stk stk paprika, rød paprika, rød
  • 1 stk stk squash, grønn squash, grønn
  • 1 stk stk aubergine aubergine
  • 12 stk stk asparges asparges
  • olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Rør sammen vann og salt og hell det over kveiteskivene. La det trekke i ca. 10 minutter.

  • Ta opp kveiteskivene og tørk dem lett med tørkepapir. 

  • Pensle dem med olivenolje og grill i ca. 2-3 minutter på hver side.

  • Skjær paprika i brede strimler, og squash og aubergine i skiver. La asparges være hele.

  • Pensle grønnsakene med olivenolje og stek dem på grillen ved siden av kveiteskivene. 

  • Dryss på litt salt og pepper.

Server kveite med grillede grønnsaker og brød ved siden av.