Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Carpaccio kan bokstavelig talt kalles rå nytelse. Det gjelder i aller høyeste grad for denne oppskriften, der du serverer kveite med en saus av honning og soya.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g kveitefilet, uten skinn og bein kveitefilet, uten skinn og bein

Saus

  • 1 ss ss honning honning
  • 1 ss ss sitronsaft sitronsaft
  • 4 ss ss soyasaus soyasaus
  • 1 ss ss sesamolje sesamolje

Grønnsaker

  • 1 stk stk agurk agurk
  • 2 stk stk vårløk vårløk
  • 4 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 2 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Framgangsmåte

  • Kveite som skal spises rå må fryses ned i minimum 24 timer før bruk.

  • Skjær kveite i tynne skiver.

Saus

  • Rør sammen ingrediensene til sausen.

Grønnsaker

  • Skrell og del agurk i to, ta ut kjernen og skjær i biter.

  • Skjær vårløk i tynne ringer og grovhakk koriander.

  • Bland grønnsakene sammen med koriander og olje, og smak til med salt og pepper.

Server kveiteskivene med grønnsakene og sausen over.