Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Bagel med røkt laks, kremost og salat er perfekt mat til lunsj eller turmat. Den er veldig enkel å lage og smaker godt.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g røkt laks røkt laks
  • 8 ss ss kremost, naturell kremost, naturell
  • 2 ss ss matfløte matfløte
  • 1 ts ts dijonsennep dijonsennep
  • 0,25 ts ts salt salt
  • 0,25 ts ts sukker sukker
  • 1 knivsodd knivsodd kajennepepper kajennepepper
  • 2 dl dl kinakål kinakål
  • 2 ss ss persille, frisk persille, frisk
  • 4 stk stk bagel bagel
  • 5 stk stk salatblad salatblad

Framgangsmåte

  • Skjær røkt laks i skiver.

  • Rør sammen kremost, matfløte, dijonsennep, salt og sukker, og smak til med kajennepepper.

  • Finsnitt kinakål og bland inn i sausen sammen med hakket persille.

  • Del bagel i to, og ha litt kålsalat og salatblad på en av halvdelene.

Legg røkt laks over, dekk med den andre halvdelen av bagelen, og server.

Tips: I denne oppskriften kan du bruke gravlaks istedenfor røkt laks.