Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Lag en herlig ceviche med ørret, kveite, mango, chili og koriander. Denne oppskriften passer utmerket som forrett når dere vil imponere gjestene.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 200 g g ørretfilet, uten skinn og bein ørretfilet, uten skinn og bein
  • 200 g g kveitefilet, uten skinn og bein kveitefilet, uten skinn og bein
  • 0,5 stk stk lime lime
  • 0,5 stk stk sitroner sitron
  • 0,5 dl dl appelsinjuice appelsinjuice
  • 0,5 stk stk mango mango
  • 0,5 stk stk chili, rød chili, rød
  • 2 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • salt og pepper salt og pepper

Tilbehør

  • tortillachips tortillachips

Framgangsmåte

  • Skjær ørret og kveite i små terninger og legg i en liten bolle.

  • Press saften av lime og sitron, og ha over fisken sammen med appelsinjuicen.

  • Vend godt sammen, dekk bollen med plast og la stå i kjøleskapet i 1 time.

  • Sil juicen av fisken, og ta vare på den.

  • Skjær mango i små terninger og finhakk chili og koriander.

  • Bland fisken med mango, chili og koriander, og hell litt av sitrusjuicen over.

  • Smak til med salt og pepper.

Server i små porsjonsskåler med tortillachips ved siden av.