Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Ceviche er sitrusmarinert fiskerett med opphav i Sør-Amerika. I en laks- og pastasalat vil du ha et fyrverkeri av smaker.

Vanskelighetsgrad Middels
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 400 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 400 g g pasta pasta

Marinade

  • 4 stk stk lime lime
  • 1 stk stk chili, rød chili, rød
  • 2 ss ss koriander, frisk koriander, frisk
  • 4 cm cm ingefær, frisk ingefær, frisk
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper

Salat

  • 1 stk stk mango mango
  • 2 stk stk avokado avokado
  • 1 stk stk rødløk rødløk
  • 0,5 stk stk cantaloupe-melon cantaloupe-melon
  • 0,5 stk stk frissèsalat frissèsalat

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Skjær laks i terninger.

  • Kok pasta etter anvisning på pakken og la stå til avkjøling.

Marinade

  • Press saften av lime og finhakk chili og koriander.

  • Riv ingefær og bland med saften av lime, chili og koriander.

  • Vend laksen i marinaden og la stå i 20-30 minutter.

  • Ha i olivenolje og smak til med salt og pepper.

Salat

  • Skrell og skjær mango, avokado og melon i biter. 

  • Finhakk rødløk og skjær salat i strimler.

  • Bland salatingrediensene sammen og legg på et serveringsfat.

Ha laks og pasta over salaten og server med brød.