Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Denne fiskesuppen med fennikel og laks tar utgangspunkt i en posesuppe og med noen få grep er den som hjemmelaget. Den er lett å lage og passer perfekt i en travel hverdag.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 250 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 150 g g reker, uten skall reker, uten skall
  • 0,5 stk stk fennikel, frisk fennikel, frisk
  • 1 stk stk vårløk vårløk
  • 1 stk stk gulrot gulrot
  • 1 poser pose fiskesuppe fiskesuppe
  • matfløte matfløte
  • vann vann

Tilbehør

  • brød brød

Framgangsmåte

  • Skjær laks i terninger, fennikel i tynne strimler, vårløk i ringer og gulrot i skiver.

  • Lag fiskesuppen etter anvisning på posen, men bruk matfløte i stedet for melk.

  • Ha laks, fennikel og gulrot i suppen når den er kokt ferdig, og la det trekke videre i ca. 4 minutter, til fisken er kokt.

  • Ha i reker og dryss over vårløk rett før servering.

Server fiskesuppen med brød ved siden av.