Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Laks er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Hvis laksen er uten skinn, legger du den i en skål av folie. Server med asparges, godt brød og en frisk salat.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 700 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 4 ts ts smør, usaltet smør, usaltet
  • 4 ss ss estragon, frisk estragon, frisk
  • 2 skiver skive sitroner sitron
  • 12 stk stk asparges asparges
  • olivenolje olivenolje
  • salt og pepper salt og pepper
  • aluminiumsfolie aluminiumsfolie

Tilbehør

  • brød brød
  • salat salat

Framgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker og legg dem i små skåler som du lager av aluminiumsfolie.

  • Fordel smør, finhakket estragon, sitronskiver, salt og pepper på laksestykkene.

  • Lukk aluminiumsfolien og grill pakkene i ca. 4 minutter. 

  • La dem deretter trekke noen minutter på lav varme på grillen.

  • Skrell asparges og grill dem til de er møre, ca. 2 minutter på hver side.

  • Vend aspargesene i olivenolje og smak til med salt og pepper.

Server grillet laks med asparges, brød og salat.