Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Grillet laks i wrap er enkelt og godt, og i denne oppskriften gir eple det hele en frisk smak. Du kan selv variere med de grønnsakene og den dressingen du ønsker.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 600 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 200 g g salat, blandet salat, blandet
  • 0,5 stk stk agurk agurk
  • 1 stk stk eple, grønt eple, grønt
  • 4 stk stk tortillawrap tortillawrap
  • olje olje
  • salt og pepper salt og pepper
  • grillfolie grillfolie

Dressing

  • 2 dl dl lettrømme lettrømme
  • 2 ts ts sennep, grov sennep, grov

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i serveringsstykker, pensle med olje og dryss med salt og pepper.

  • Brett et stykke grillfolie firedobbelt, ca. 15 cm stort, og pensle med olje.

  • Legg laksen på grillfolien og legg på en varm grill.

  • Grill laksen i 3 minutter, snu den og grill 3 minutter på den andre siden.

  • Vask og riv salaten.

  • Skjær agurk i skiver og eple i strimler. 

  • Varm tortillawrap etter anvisning på pakken.

  • Rør sammen lettrømme og sennep til dressingen.

  • Legg salat, agurk, eple og laks på hver tortillawrap og topp med dressing.

Brett, rull sammen og server.

Tips: Laksen kan også stekes i stekepanne.