Bruk Ctrl og + eller Ctrl og - for å justere tekststørrelsen

Grillspydene får en søt og smakfull glasering når de pensles med en marinade med honning og barbequesaus. Med couscous, asparges og kidneybønner er retten komplett.

Vanskelighetsgrad Enkelt
Vurdering:
Antall porsjoner

Ingredienser

  • 300 g g kveitefilet, uten skinn og bein kveitefilet, uten skinn og bein
  • 300 g g laksefilet, uten skinn og bein laksefilet, uten skinn og bein
  • 1 dl dl olje olje
  • 2 ss ss barbecue sauce barbecue sauce
  • 1 ss ss honning honning
  • 1 ts ts dijonsennep dijonsennep
  • trespyd trespyd

Tilbehør

  • 2,5 dl dl vann vann
  • 1 ss ss olivenolje olivenolje
  • 0,25 ts ts salt salt
  • 2,5 dl dl couscous couscous
  • 1 bunt bunt asparges asparges
  • 2 ss ss smør smør
  • 1 boks(er) boks(er) kidneybønner, hermetiske kidneybønner, hermetiske
  • flaksalt flaksalt
  • grillfolie grillfolie

Framgangsmåte

  • Legg trespyd i vann ca. 20 minutter.

  • Skjær fisken opp i terninger på 4 cm og træ dem på grillspyd.

  • Bland sammen olje, barbecue sauce, honning og dijonsennep til en marinade.

  • Dryss litt salt på fisken og pensle med marinaden.

  • Grill spydene i ca. 2 minutter på hver side.

Tilbehør

  • Kok opp vann med olivenolje og salt, ha i couscousen og rør godt rundt.

  • La couscousen svelle i 5 minutter. Rør godt i couscousen med en gaffel så den ikke klumper seg.

  • Skjær asparges i biter på 3 cm, og legg dem på et ark dobbelbrettet grillfolie.

  • Ha smør og litt flaksalt over aspargesen, og grill i ca. 3 minutter.

  • Skyll kidneybønnene i kaldt vann og la de renne godt av.

  • Bland sammen couscous, asparges og kidneybønner.

Server grillspyd med couscous, asparges og kidneybønner.